Olen hakenut "virkaheittoja", kunnostukseen sopivia kaappeja ja lipastoja ideoimaani projektiin. Sellaisia lipastonraaskuja on kyllä vaikea löytää, ainakin tarpeeksi kukkarolle sopivia. Bongasin kuitenkin realisointikeskuksesta pari kerrassaan hienoa pikkulipastoa. Hinta oli liikaa, luovuin ostoajatuksesta haikein mielin. Mietin illan, että jos kuitenkin..

 

En ole mikään tinkaajatyyppi, mutta Siperia opettaa. Kun kukkarolla on rajat, niin eikö yrittämään. Tyttären kanssa päätettiin pistää kulut puoliksi, niinpä sitten uusi retki kauppaan, ja kas kummaa hinta aleni 40 euroa ja lipastot takakonttiin!!!

Niinkuin näkyy, väri ei ole aivan oikeinpäin. Seuraavaksi pitää alkaa kaivaa esille alkuperäistä värimaailmaa ja päättää entisöinnin asteesta. Mielenkiintoista. olohuone alkaa kyllä olla aika täynnä.

Ylempi lipasto vaikuttaa artdecon tyyliseltä.Jalkojen linjat ovat sitä sukua.Jopa alkuperäiset lasit ovat säilyneet. Alempi voi olla funkista, ainakin pyöristetyt kulmat viittaavat siihen ja tietynlainen suoralinjaisuus ja yksinkertaisuus. Tärkeää on sekin, että molemmat ovat kunnon puisia kamppeita ja raskaitakin.